Курсове

Независимо дали се гмуркате за първи път, искате да станете сертифициран водолаз, развивате водолазните си умения или ставате професионалисти, SDIпредлага най-подходящия курс за вас!

Независимо дали се наслаждавате на гледките от повърхността с шнорхел или се гмуркате по-дълбоко, за да видите отблизо чудесата на подводната среда, можете да опитате някоя от изброените по-долу опции, която ви интересува.

Не сте сигурни дали гмуркането е подходящо за вас?

Няма проблем!

Опитайте като се възползвате от програмата Scuba Discovery.

По време на програмата Scuba Discoveryще можете да опитате гмуркане под вещото ръководство на сертифициран инструктор. За най-младите бъдещи водолази в семейството, SDIпредлагапрограмата Future Buddies. Децата на възраст между 8 и 9 години могат да се гмуркат в басейн с инструктор, а тези, които са навършили 10 години могат да изкарат курса Open Water Scuba Diverи заслужено да получат своя сертификат.

Новите, а също така и опитните водолази откриват различни области в подводната среда, които представляват интерес за тях. За да се постигне пълно удоволствие под водата за водолазите има много възможни специалности за развитие - от гмуркане със сух водолазен костюм в по-студени води до използване на подводен скутер в топлите карибски води. Чрез избора на специализирано ниво, вие ще пропуснете трудната част и ще започнете да се наслаждавате направо на избраната от вас област. Като завършите четири специалности и регистрирате минимум 24 гмуркания, се сертифицирате за ниво SDI Advanced Diver. Ако добавите курс  Rescueи още 25 гмуркания се сертифицирате за мечтаното ниво Master Diver.

Когато отведете сертифицирани водолази на невероятно гмуркане над риф или до потънал кораб, когато асистирате на инструктор докато преподава или видите искрящите от вълнение очи на нов водолаз след първото му гмуркане, ще разберете, че си е заслужавало да станете водолазен водач и да споделите опита си с останалите. Изкачвайки стълбата от курсове и професионални нива на SDI, ще откриете нови възможности за развитие – от водене на групи до обучение на водолази и водолазни водачи.


Свържете се с нас

Име*
E-mail*
Съобщение*
Моля, въведете символите от картинката в дясно
* задължителни полета